sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Näytillä

Keskiviikkona käytiin mätsärissä. Taavin käytös odotellessa oli todella hyvää, se on nyt jostain löytänyt sisäisen rauhan ja muut koirat saivat olla rauhassa tai sitten niitä mentiin iloisesti katsomaan, rähjäystä ei ollut juuri ollenkaan.

Itse kehä meni sitten vähän niin ja näin, kun samaan aikaan viereisessä kehässä oli Tapsan kaveri ja sinnehän Taavi oli koko ajan menossa. Antoi kyllä tuomarin kopeloida hyvin ja seisoikin ihan nätisti, mutta ravista ei taas tullut mitään, viereiseen kehään olisi ehdottomasti pitänyt päästä leikkimään. Tuloksena sininen nauha.

Sinisten ryhmäkehä meni Taavin esiintymisen osalta tosi hyvin. Seisoi nätisti ja ravasi ekaa kertaa ikinä koko kaksi kierrosta nätisti =) Tästä huippusuorituksesta huolimatta emme sijoittuneet.Tänään olin elämäni ensimmäistä kertaa koiranäyttelyssä, KV näyttely Hamina Bastionissa. Mua jännitti niin, että aamupala ei pysynyt sisällä ja koko viime yön näin unta, jossa unohdan Taavin autoon... muuten hyvä fiilis! Kyllä sai pää pyörällä katella kaikenkarvaista sakkia :) Mentiin paikalle jo hyvissä ajoin, jotta Tapsa ja minä keritään rauhoittua.

Taavi oli tosi kiltisti ja tuttuja ja tuntemattomiakin käytiin nuuhkimassa. Keli oli tosi kiva, sopivan viileä, muttei kuitenkaan satanut. Rauhoituimme Taavin kanssa hetken kierreltyämme ja katseltuamme vuoroamme odotellessa. Taavi oli tänään ainut rotunsa edustaja.

Kuvat Hanna Pasinen
Kehä meni vähän sinne päin. Taavi antoi hyvin kopeloida itsensä ja hampaatkin näytti ihan ok. Hajut maassa vaan olivat niin kovin kiinnostavia, että nenä ei meinannut millään pysyä ylhäällä :/ Ees taas ravaus meni kokonaan nenä maassa, ympyrää juostessa pää oli jo vähän ylhäällä. Seisotus ei aluksi meinannut onnistua, kun Tapsa vaan pyöri ja hääri ja haisteli niin kiihkeästi, että mun namit ei kiinnostanut ollenkaan. Pitäis keksiä joku tosi haiseva ja Taavia kiinnostava nami, joka voittaisi kaikki muut hajut. Sitten kun sain sen seisomaan, niin seisoi ihan hyvin, vaikka jouduttiinkin seisomaan tosi kauan.

Luokkana juniorit, tuomarina Irina Poletaeva ja tuloksena ERI, sertin olisi kuulemma saanut, jos olisi osannut käyttäytyä paremmin :P

oikean tyyppinen ja mittasuhteet. Erinomainen luusto. Hyvä pää ja ilme. Oikea hampaisto. Korvien kanto voisi olla parempi. Hyvä kaula ja ylälinja. Rintakehä riittävän kehittynyt ikäisekseen. Hyvät kulmaukset. Ulkonevat etukäpälät. Esiintyminen ja liikkuminen voisivat olla paremmat. Hyvä karva.


Kuvat Hanna Pasinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti