sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulunalusviikko

Maanantaina tottisteltiin pitkästä aikaan omineen, jaksettiin kuitenkin raahautua kentälle asti =)

Voi jehna, kun oli pikkumies intoa piukassa ja tekemisen meininki oli hurja! Seuraaminenkin oli tosi hyvävireistä ja muutaman kerran saatiin se vasen käännöskin taas onnistumaan. Täyskäännöksiä hinkattiin myös ihan hyvällä tuloksella. Seurattiin myös kaikenmaailman kiemuroita ja ympyröitä eri nopeuksilla sekä pyörittiin paikallaan. Jos ei muuta, niin ainakin hauskaa meillä oli ja olis varmaan muiden silmissä näyttänytkin hauskalta, sen verran aina johonkin väliin tuli erilaisia pyrripomppuja ja -hyppyjä!

Noutoa tehtiin pikkukapulalla pari kertaa niin, että kapula oli mun ja Taavin välissä. Vauhtia on tullut selvästi lisää! Kotona tavaroita pakatessani Taavi oli hauska; kapula odotti eteisen lattialla mukaan ottamista, Taavi bongasi sen, poimi suuhunsa ja tuli mun eteen istumaan =D Mun ihana pieni <3

Muutama liikkeestä istuminen (tarjosi kyllä herkästi maata) ja luoksareita. Lopuksi vielä eteenmeno, johon yritin yhdistää maahanmenoa. Menihän se maahan, mutta vasta kun purkki oli syöty herkuista tyhjäksi.


Lauantaina menin taas suoraan yövuorosta pelastushakutreeneihin, en taida olla ihan terve =). Kiva tuuli kävi kaatiskukkulan takaa, pakkasta aste ja lumeton maa. Meidän teemana oli pintahakutreeni kolmella maalimiehellä.

Toin Taavin alueelle ja lähetin etsimään. Sitten kävelin itse aluetta siksakkia ja Taavi teki hienosti töitä risteillen. Oli ilo katsoa koiran menoa. Ukot löytyi. Eka ja vika oli vaatinut apua haukun aloitukseen, mutta sen alettua haukkuminen on kyllä hyvää. Toisella ukolla Taavi oli aloittanut haukun suoraan itse tultuaan ukolle.  Pitää siis jatkossa vahvistaa tuota haukkumisen aloittamista.

Otin Taavin tänään ennen palkkausta sivulle, meni paremmin kuin viimeksi. Ei Taavi ihan ekalla käskyllä sivulle tullut, vaan jatkoi vaan haukkumista, mutta sain sen kuitenkin sivulle parilla käskyllä.

Hienosti Tahvo jaksoi juosta ja tehdä töitä koko pitkän harjoituksen ajan.


Sunnuntai aloitettiin kotipihatottiksella. Seuraamista käännöksillä ja jättävillä. Hyvä vire oli tekemisessä!

Lola tuli meille lenkkikaveriksi ja kyllä oli karvakavereilla kivaa!
Hyvää Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta 2015!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti