tiistai 29. heinäkuuta 2014

Helteinen Helsingin KR

Sunnuntaina oli todella helteistä! Uhmasimme kuitenkin lähes trooppista ilmastoa ja matkasimme aamulla Tuomarinkylän vinttikoirakeskukseen Helsingin kesänäyttelyyn.

Kehä oli tunnin myöhässä, mutta hyvin Taavi jaksoi helteestä huolimatta lökötellä varjon alla. Ehkä helle oli jopa ihan hyvä juttu; oli pyrrinpoikanen kerrankin melko rauhallinen =)

Kun vuoromme viimein koitti, esiintyi Taavi hienosti siihen nähden, että maassa tuntui taas olevan todella mielenkiintoisia tuoksuja ja yövuorot olivat sekoittaneet mun päätä sen verran, että maksaherkut eivät olleet mukana... Ravatessa pää pysyi melkein koko ajan ylhäällä, laukkaloikkia tuli vain vähän ja seisoakin Tapsuli jaksoi aika hyvin, vaikka tuomari oli todella perusteellinen ja arviointi vei melkoisesti aikaa. Tuomari kopeloi Taavin todella tarkkaa, takahampaatkin tutkittiin ja häntätöpöä kutsuttiin oikein kehäsihteerikin kokeilemaan. Juostakin saimme useampaan kertaan sekä ympyrää että eestaas. Tykkäsin tuomarista, hän selitti todella tarkasti miksi arvioi koiran niin kuin arvioi ja kehui vielä Tapsan mittasuhteita ja oli iloinen nähdessään lyhytkarvapyrrin "kun niitä näkee niin kovin harvoin...".

Tuomarina Marjo Järventölä, tuloksena ERI JUK1

Arvostelu:
Erinomaisen vilkas, mittasuhteiltaan hyvä uros, jolla oikeanlainen hyvin ilmeikäs pää! Eloisat korvat. Hyvä ylälinja, ikää vastaava rintakehän tilavuus. Erinomainen takaosa, edestä eturaajat vielä hieman ahdasasentoiset ja käpälät kääntyvät ulospäin. Liikkuu kepeällä askeleella, edestä nyt kovin löysästi. Luonnontöpö. Hyvä karvanlaatu ja väri, lupaava junnupoika, joka tarvitsee vielä aikaa etuosan kehittymiseen.

Kuvat Tommi Hautamäki










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti