tiistai 15. heinäkuuta 2014

Loman jälkeistä koomaa

Torataina yritin esineruutua, mutta ei se oikein lähtenyt... Taavi vaan kävellä laahusti ruudussa. Kyllä se esineet sieltä löysi ja osan jopa toi mulle, mutta niin laiskaa touhua oli, ettei mitään rajaa.  Kokeilin sitten vielä "partiointia" mutten tiedä oliko siitäkään mitän hyötyä. Vaikea juttu tuo ruutu.

Lauantaina uhmasimme hellettä ja kävimme kentällä vähän tottistelemassa. Aiheena ne perinteiset eli seuraaminen, jättävät liikkeet, eteenmeno ja nouto. Seuraaminen on väljää ja Taavi jätättää, jättävissä tarjoaa välillä istimisen sijasta maahanmenoa ja nouto sekä eteenmeno voisivat olla vauhdikkaampia. Ihan hyvä treeni kuitenkin melkein kolmen viikon tauon jälkeen ja hirveästi siinä oli hyvääkin.

Maanataina olin menossa näyttelytreeneihin, mutta ne onkin heinäkuun ajan tauolla... Vedin sitten omineen rinkiä ja pönötystä kentällä. Alla oli tunnin lenkki ja lämpötila varjossa + 25 *C, joten ravaaminen onnistui oikein hyvin vain muutamalla laukkaloikkaosuudella. Taavi pönöttää takajalat harallaan ja meinaa mennä tosi helposti istumaan... Maailmainvoittaja täältä tullaan! (nolaamaan ittemme =D)

Tiistaina aamutuimaan tehtiin metsäjälki. Keli tuulinen ja kuuma, jälki vanheni noin tunnin ja pituutta sillä oli ~ 600 m. Keppejä jäljelle tiputtelin kuusi kappaletta, jana noin kolme metriä.
Taavi löysi jäljen hyvin, mutta lähti ensin takajäljelle. Kun en sitä sinne päästänyt, niin vaihtoi suuntaa ja lähti etenemään. Ensimmäinen keppikin löytyi hyvin! Sivutuuli oli ensimmäisellä suoralla melkoinen ja metsä aika avointa, joten haju ilmeisesti siirtyi jonkin verran sivuun ja tästä syystä toinen keppi ohitettiin sujuvasti . Kulmalle Taavi tuli kuitenkin hyvin (tampattu kulma) ja meni sen pienellä tarkistuskaarroksella hyvin. Seuraavan suoran kaksi keppiä löytyivät hienosti ja kulma oli tosi hyvä. Myös viimeinen pätkä meni mallikkaasti ja loppupalkka oli ansaittu.

Kuveja:


Pieni merikarhu

Kuivattu poron selkäranka maistuu kesähelteillä

Kotona Taavelon paras kaveri on Waltsu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti