sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Mäntsälä KR

Aamuherätys oli ani varhain huonosti nukutun yön jälkeen... Ei muuta kuin kiireesti aamulenkille, jossa herätimme myös hirven. Tapsahan tietysti lähti tervehtimään viehkeää hirvineitoa ja näytti takaisin tullessaan tältä:



Onneksi Taavi on pyrri, joten turkinhuollon kanssa ei tarvitse hermoilla!

Starttasimme siis aamusella kohti Mäntsälää, matkalla koukkasimme siskoni kenneltytöksi mukaan. Päivä oli todella kuuma, + 27 C, mutta onneksi iltapäivää kohden rupesi tuulemaan ja pilviä kerääntyi hieman taivaalle helpottamaan oloamme.

Olimme paikalla hyvissä ajoin, jotta handleri ja koira kerkiävät tutustua paikkaan ja hieman rauhoittua ja rentoutua. Tämä rentoutumisosuus taisi kyllä koskea vain koiraa...

Tuomarina meillä oli aivan ihastuttava puolalainen vanhempi herrasmies Miroslaw Redlicki. Hän oli jopa opetellut muutaman sanan suomea ja tervehti kaikki kehään tulijat suomeksi =)

Lyhytkarvapyrrejä näyttelyssä oli kaksi kappalein, mutta toisen osallistujan ollessa narttu, olimme ensin kehässä yksin. Taavi ravasi aivan uskomattoman hyvin (varsinkin kun viikolla kotipihan harjoituksissa sen mielestä oli kivaa pureskella mua hanurista kesken laukkaloikkien...) ja seisoikin ihan nätisti. Siinä vaiheessa, kun tuomari pyysi nostamaan koiran pöydälle, meinasi mulla mennä pasmat sekaisin, mutta hyvin sekin meni. Meitä helpotti myös se, että mä sain näyttää Taavin hampaat.

Sitten kun oli vuorossa yhteiskehä Korun (Tottakai Kotkan Ruusu) kanssa, niin Taavi oli edelleen aivan mainio, ei laukkaa, ei hyppelyä, ei haukkumista, ei juuri mitään ylimääräistä. Hellekö sen aiheutti vai aamuinen hirvijahti, tiedä sitä, mutta mulla oli todella hienosti käyttäytyvä koiruus!! <3

Tuloksena ROP ja SERT!

Arvostelu:

exc. type. Nice triangle head, good eyes and ears. Good topline. jotain mistä en saa selvää. A bit loose in front action. Good coat.
 Suomennuspalvelun suomennos:

Erinomainen tyyppi, mukava kolmionmuotoinen pää. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä ylälinja. Hyvät takakulmaukset. Hieman löysä etuliike. Hyvä turkki.

Ryhmäkehiä odottelimme pari tuntia todella hiostavassa kelissä, onneksi löysimme rauhallisen varjoisan paikan.

Ryhmäkehässä Taavi oli taas oikein kiltisti, mutta vieressä oleva juoksuinen narttu hieman haittasi, varsinkin juoksuosuus meni vähän maan haisteluksi... Olin tosi iloinen Taavin ihanan rennosta olemuksesta vaikkemme sijoittuneetkaan, enkä sitä kyllä yhtään ollut edes odottanut.

Mulla on todella hieno koira!!


Kuvat Hanna Pasinen:
Helteistä odottelua

Pitihän sitä vielä vähän harjoitella ennen kehää...







ROP Tottakai Uskomaton Olen ja VSP Tottakai Kotkan Ruusu

Illalla kotona sekä kuvaaja että kuvattava olivat jo vähän nuupallaan





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti