perjantai 25. huhtikuuta 2014

hakuhommia ja saaristolaisjälki

Taavi vietti 1 -vuotis synttäreitään tiistaina pelastushakutreeneissä. Kolme ukko, ensimmäinen peräänajona, toinen haamuna ja kolmas niin, että Taaville näytettiin ukon lähtevän metsään, mutta Taavi vietiin sitten hetkeksi pois ja lähetettiin vasta ukon päästyä piiloon. Kaikki löytyivät hienosti, vauhti oli aivan hirmuinen tuolla pienellä sankarilla.

Torstaina pk-puolen hakutreeneissä Tapsalla kuusi ukkoa, kaikki takarajoilla 50 m päässä keskilinjasta. Maasto oli tosi haastava, kivikkoinen, mäkinen ja pääosin tosi peitteinen. Eka ukko huusi kerran Taavia ja loput viis oli taputuksella. Kaikille Taavi lähti hirveällä vauhdilla, paria joutui ihan oikeasti etsimään. Viides ukko oli vaikein, haki melko kauan, muttei antanut periksi, jes. Pikkuinen on tainnut tajuta, mitä siellä metsässä on tarkoitus tehdä! Ainut huono puoli näissä harjoituksissa oli se, että kotona toimivaksi testattu tonnikala - jauheliha palkka ei sitten metsässä maistunut ollenkaan... Tapsa oli onneksi hakemisesta ja ukoista niin innoissaan, ettei sen menoa paska palkka paljon haitannut :)

Tänään oltiin saaressa ja tein Tapsalle jäljen. Pituutta jäljellä oli n. 200 m yhdellä kulmalla ja kaarroksella ja yhdellä maastonvaihdoksella, metsästä jäkäläiselle kalliolle. Nameja harvakseltaa. Kulma meni hyvin, maastonvaihdos oli vähän haastavampi, mutta Tahvis selvitti senkin. Ensi viikolla vihdoin päästään jälkiporukankin treeneihin mukaan, niin saa taas vähän uutta näkökulmaa tähän hommaan.

1 kommentti:

  1. Meilläkin on ollu vähän pulmia ruokapalkan kanssa, pitää etsiskellä sitä Oikeeta ruokaa :D

    VastaaPoista