sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kivoja koiravieraita ja vähän tottista

Junnutottiksessa Taavi oli tällä viikolla jotenkin ihan ylikierroksilla. Seuraamiset meni ihan hyvin, täyskäännös on vielä vähän liian ilmava, mutta sitä onkin tehty vasta vähän aikaa. Siihen lääkkeeksi joko palkka heti käännöksen jälkeen tai muutama juoksuaskel heti käännöksen jälkeen, jolloin Taaville pitäisi tulla "kiireen" tunne ja näin se pysyisi lähempänä mua. Koitettiin noilla juoksuaskelilla ja oli kuulemma heti parempi.

Paikallaan tuo pieni pyrri ei malttanut näissä treeneissä olla ollenkaan. Maahanmenoista pomppas saman tien ylös, eikä se perse istumisessakaan kauaa siellä maassa ollut. Ei Tahvis kuitenkaan omille teilleen ollut lähdössä vaan se oli vaan jotenkin niin innoissaan, ettei malttanut olla paikallaan ja yritti kaikenlaista, jotta nami heltiäisi... Seisomiset oli kutenkin ihan ok. Edestä sivulle tulossa meinaa vähän ennakoida, joten sen treenaaminen saa hetkeksi unohtua ja keskitytään muihin juttuihin. Lopun luoksetulo taas aivan loistava; suora, ja vauhdikas hienolla eteen tulolla!

Myös sitä häiriöharjoittelua pitäisi tehdä tooosi paljon lisää, kun kaikki äänet saa Taavin kontaktin herpaantumaan. Lähi viikkoina siis luvassa tosi helppoja juttuja häiriön alla.


Tällä viikolla Tapsaa kävi moikkaamassa eläkeläislabbis Jeppe. Ensitapaaminen sujui oikein hyvin, mitä nyt Jeppe ei jaksanut leikkiä niin paljoa kuin Tapsa olis halunnut. Positiivista taas kaikin puolin, koska joku aika sitten Taavi ei uskaltanut tulla autosta ulos, kun vähän matkan päässä seisoskeli labbis. Mun pieni muru vaan välillä pelkää toisia koiria ja niin kovin toivoisin, että se pääsisi tuosta pelostaan.


Viikonloppuna Taavi sai mieluisia vieraita, kun Nuttu tuli meille yökylään (oli sillä Jenni ja Teemu mukana). Taavi sai tuliaisiksi aivan älyttömän hienon pannan!! Kiitos Jenni!

Tää on vaan niin täydellinen Lärpälle!

Koirat saivat riekkua metsässä ja pihalla ja lauantaina Aunekin liittyi metsälenkin ajaksi seuraamme Seijan kanssa. Kyllä Taavilla oli taas mukavaa, kun Nuttu on senkin mielestä aivan ihana. Ja kyllä toisen koiran kanssa peuhaaminen on vaan sitä parasta liikuntaa ja mielenvirkistystä. Ja Aune sitten välillä vähän palauttaa Lärppää takaisin ruotuun ;)


Vähän vaanimista

Taavin äiti Aune

Nuttu, kukkulan kuningatar







Poika ja äippä

Kura-Nuttu




1 kommentti:

  1. Oli kyllä mukava viikonloppu! :) Hyvä että panta kelpaa!
    Kuvissa on hyvin tiivistettynä viikonlopun meiningit <3

    VastaaPoista