perjantai 29. marraskuuta 2013

Vähän tottista ja vähän jälkeä

Keskiviikkona oltiin pk-hakuporun kanssa kentällä vähän tottistelemassa. Taavilla samat kuviot kuin viimeksi; seuraamista ja mun käden asennon hiontaa. Perusasennossa aloitellaan käden häivyttämistä. Maahanmenoja, istumisia ja nyt otettiin muutamana kerta myös seisomista liikkeestä. Luoksetulossa pitkästä matkasta Tapsa kaartelee matkalla ja lopuksi hyppää päin :) mutta lyhyestä matkasta tulee nätisti istumaan eteen. Vire sillä oli taas tosi hyvä!

Perjantaina-aamuna kävin kävelemässä pienen jäljen lähimetsään ja uhkarohkeana tiputin muutaman kepin jäljelle. Keppien ilmaisua ollaan vähän, tosi vähän, harjoiteltu kotosalla ja ne kiinnostaa ihan kivasti Taavia. Jälki oli reippain askelein, vähän pyyhkien kävelty jälki, jossa nami joka viidennellä askeleella. Kaarroksia ja yksi ysikympin kulma ilman tihennettyä namitusta. Jälki ei ollut kovinkaan pitkä... Olisi pitänyt taas tehdä pidempi.

Taavi innostui heti jälkivaljaista ja lähti innoissaan liikkeelle. Vauhtia on tullut lisää ja koko jälki meni tosi reippaasti. Pari harha-askelta sivuun muutaman kerran, mutta hyvin Taavi palaa heti jäljelle ja sitä on aika helppo lukea. Myös ysikympin kulma meni hyvin. Keppejä Tahvis ei noteerannut millään lailla ja olisihan se tällä harjoittelulla ollutkin suoranainen ihme.

Lisää keppiharjoittelua ja pidempiä jälkiä!

Jälkiryhmän 'kehityskeskusteluissa' saimme Taavin kanssa talven tavoitteeksi tottiksessa harjoitella perusasentoa ja luoksetulon loppuasentoa sekä seuraamista niin, että lyhyt matka onnistuisi ilman imutusta. Sen lisäksi esine-/keppi-ilmaisu pitäisi saada alulle ja vielä noudon alkeetkin tulisi hallita keväällä. Tekemistä riittää, varsinkin kun olen ihan pihalla vielä kaikesta =D Intoa onneksi on, joten eiköhän me jotain saada aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti