maanantai 8. helmikuuta 2021

Aika ykstoikkoista on, rallya ja hakua

Maanantaina aamusta hallilla rallya. Meni yllättävän kivasti, vaikka ei tälläkään kertaa saatu virheetöntä rataa tehtyä. Tuplasaksalaiset oli nyt vaikeita. 


Spiraalissa jätin keskimmäisen kierroksen väliin, kun rupeaa aina pyöräyttämään se kiertäminen.


Radan lisäksi tehtiin erilaisia tekniikkaharjoituksia ja erotteluja. Videolla pieni pätkä näistä, tykkäsin Taavin mielentilassa tuossa tosi paljon ❤



Tiistaina rallyn nettikurssin rataharjoitus:



En saanut tehtävää nro 10 (valkovuokko) mahtumaan kuvaan, joten se on kuvattu erikseen ja liitetty videon loppuun. Meni mun mielestä aika kivasti.

Koutsin kommentoi, että kukkaset on eriaikaisia, aloitan koiran ohjaamisen ennen kuin alan itse kääntyä. Täyskäännöksissä Taavin tulisi olla ketterämpi ja puolenvaihto edessä kumarrun liikaa. Takapään käytöstä saatiin kehuja.


Tiistaina illalla rakennusetsintää. Meinas käydä hasardi kun sitten viime käynnin oli joku rikkonut välioven lasin rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja Taavihan tietysti juoksi siitä lasinsirujen läpi. Ei huomattu siruja pimeässä rakennuksessa maalimiehen piilotuksen yhteydessä, mutta onneksi ei nyt ainakaan vaikuta sattuneen mitään.

Taavilla oli etsittävänä kolme kerrosta ja kaksi maalimiestä. Ekaksi etsittiin tyhjä kerros ja sain aika kivasti ohjattua Taavia, vaikka kerran se karkasi yläkerran rappusiin. Eka kerros siis oli tyhjä ja toisessa kerroksessa oli maalimies. Se löytyi aika hyvin, pientä tarkennusta vaati. Toista maalimiestä siirryttiin etsimään kellariin, joka on täynnä roinaa. Hienosti Taavi etsi ja sitähän ei tavara ja erilaiset alustat haittaa. Maalimiehen se ilmaisi selkä maalimieheen ja enhän mä älynny, että siinä oikeesti on maali. Tehtiin pieni lenkki ja taas Taavi ilmaisi samaa paikkaa. No siinähän se oli Taavin selän takana tuolipinon päällä pötköttämässä meidän maalimies. Rakennuksissa sisällä tuo tarkentaminen on välillä kovin haastavaa erilaisten ilmavirtojen vuoksi.


Perjantaina aamulla hallilla rallya. Tehtiin rataa, mut pätkissä, ettei Taavi tienny milloin palkka tulee. Olen taas tehny liikaa koko ratoja ja Taavi laamailee alun ja maalin lähestyessä tsemppaa hyvin, kun tietää palkan kohta tulevan. Rikotaan nyt tätä kaavaa urakalla. 

Edessä peruutus ainut hankala liike tällä radalla ja sit paljon pientä hienosäätöä siellä täällä.




Perjantaina iltasella pikaiset hakutreenit, koska kovassa pakkasessa ei viitsitty pitää koiria autossa pitkiä aikoja. Pieni puutarhan piha-alue ja kaksi maalimiestä. Toinen vähän korkeammalla jonkin säiliön ulkoreunaa kiertävillä rappusilla ja toinen lumikasan takana montussa. Molemmat löytyi hyvin ja jäniskevennyskään ei menoa haitannut.



Taavin eka pentue täytti jo neljä vuotta ja toinenkin ehti tulla vuoden ikään, onnea kaikille!


1 kommentti:

  1. Kivan näköistä tekemistä.Varmasti laji, jossa tulee koko ajan uutta. Kerran kokeillut rallyä ja ehkä joskus saan kylttien tulkkaus kammon selätettyä :)

    VastaaPoista