torstai 23. huhtikuuta 2015

Torstai on toivoa täynnä

Kävin tänään koirakouluttajan yksityisvastaanotolla ns. ongelmakoirakoulutuksessa. Tuo ongelmakoira -termi on kyllä mun mielestä tosi huono, kun ongelma on kuitenkin se ihmisosapuoli ja väärät opitut toimintamallit. Taavi ei ole mikään ongelma! Oli kyllä niin  hyvä ja kiva kokemus, että suosittelen kaikille vaikkei ongelmia olisikaan! Nyt on pää ylivuodossa ohjeita rähjäasian selvittämiseksi, onneksi kaikki ohjeet on myös kirjallisina!

Kotiläksyjä saatiin siis iso satsi ja lähiviikkoina pitäis treenata kovasti kaikenmoisia häiriöjuttuja. Emme siis kotoile enää vaan syöksymme suin päin kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Kontrollikäynti on sitten muutaman viikon päästä. Oikotietä onneen ei tässäkään asiassa ole, käytöksen muuttaminen vaatii noin tuhat onnistunutta toistoa. Töitä on siis paljon edessä, mutta onneksi mulla on ihan superoppivainen koira!

Saatan ehkä hieman vaikuttaa maanis-depressiiviseltä, mutta olen kyllä taas intoa täynnä. Kouluttaja oli sen verran vakuuttava ja innostava, että hän sai jopa minut uskomaan tulevaan. Toivottavasti en nyt mene sössimään tätä juttua.

1 kommentti: