sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pentuhömppää ja näyttelyharkat

Aamupäivällä kävimme tutustumassa 9 vk vanhaan Maltti -malamuuttiin. Voi kun toinen osaa olla ihana!! Käytiin heittämässä pieni lenkki poikain kanssa jäällä, missä höntit saivat painia rauhassa. Eilen satoi viimein tännekin lunta ja sitähän tuli sitten heti reilu 15 cm. Taavin tassuihin tarttuu lunta aika paljon, mutta se ei kyllä näytä menoa haittaavan. Varpaat vaan rupeavat harittamaan sitä enemmän mitä enemmän niiden väliin pakkaantuu lunta.









Iltapäivällä olimme näyttelyharjoituksissa. Taaville tekee tosi hyvää käydä tollasissa paikoissa, joissa on paljon muita koiria. Ehkä se vielä joskus oppii käyttäytymäänkin tuollaisissa tilanteissa. Tämä päivä meni nimittäin aika lailla riekkuessa ja rähjätessä, eikä tilannetta helpottanut ollenkaan se, että itselläni oli aivan järjetön päänsärky.

Jomotuksesta huolimatta yritin keskittyä tekemiseen ja kyllähän Taavi välillä meni ihan mallikkaasti. Hampaiden katsominen tuottaa ongelmia, mulle se näyttää ne ihan hyvin, mutta vieras kun tulee räpeltämään suuhun, niin ei onnistu. Ja sitten on se ringissä ravaaminen, siitä ei tule mitään. Edellä menevä pitäisi saada kiinni ja jos sitä ei saa kiinni, niin sitten yritetään takana tulija saada painimaan... Ja kaiken aikaa täytyy kailottaa.

Yksinään kun mennään, niin menee mun mielestä ihan hyvin; ravaa suurimmaksi osaksi ihan nätisti ja seisoo useimmiten hienosti. Mulla itselläni on niin paljon opeteltavaa niin teoriassa kuin käytännössäkin. Ei siis ole mikään ihme, ettei Taavi ole se mallikelpoisin, kun emäntä on ihan pihalla kaikesta ;P Ans'kattoo, mitä tästäkin tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti