tiistai 30. heinäkuuta 2024

Hellekelit vaan jatkui

Helteet jatkuu, mutta pientä puuhastelua on tehty silti. 

Viikko sitten tiistaina tehtiin minietsintää kahdella ukolla. Molemmat koirat treenas saman tehtävän. Toinen ukko oli entuudestaan vieras mies ja toinen oli kokonaan peitetty.

Sinni ilmaisi peitetyn hyvin, mitä nyt näytön jälkeen palkkapurkin saaminen oli selkeesti liian hidasta ja Sinni vähän yritti avittaa maalia purkin etsimisessä. Meinattiin kuolla nauruun kaikki.

Vieraan ilmaisussa Sinni poimi rullan taas hajusta, mutta kävi maalilla ja toi rullan lähes täydellisesti. Myös näyttö oli hyvä.

Taavi haukkui molemmat hyvin, intoa piisaa edelleen.




Keskiviikkona Sinnin tokotreenit. Hyviä seuruun lähtöjä ja hyvä paikkaistuminen, mut jättävät tuotti tällä kertaa vaikeuksia maahan menon osalta. Oli jotenkin tosi vaikee, aina jäi vaan istumaan. Istuminen ja seisominen sitten taas ihan hyvät. Yks merkkien kiertokin tehtiin ja se oli hyvä. Mikään supernopea Sinni ei tuossa ole, mut jolkottelee molemmat suunnat samaa vauhtia. Pääasia ettei pysähtele tötsille.


Torstaina pikaiset bh-treenit todella kuumassa kelissä. Tehtiin ilmoittautuminen, paikkis sekä eestaas seuruu hihnassa henkilöryhmällä ja jättävät. Ihan hyvää tekemistä helteestä huolimatta.



Videot ja kuvat Kirsi K.






Lauantaina käytiin taas beehoilemassa ja kuumaa oli edelleen. Nyt saatiin pariksemme Sinnin mielestä kamalan pelottava musta koira, jolle piti autosta ulos tullessa vähän rähistä. Ilmoittautuminen ja kaikki muukin meni pelottavasta parista huolimatta hyvin. 

Tehtiin koko suoritus ja kyllähän siinä paikkikselle tulee pituutta, nytkin se kesti melkein kahdeksan minuuttia. Kokonaisuutena siis tosi hyvä suoritus, vaikka onhan meidän tekemisessä ihan tosi paljon kaikkea pikku hiomista, mutta katotaan jaksanko niitä kuin hinkkailla ja kuinka paljon ylipäätään ehdin seuraavien parin kuukauden aikana treenata yhtään mitään, kun työt taitaa haitata harrastamista melko tehokkaasi... Mut toivottavasti jotain ehditään kuitenkin.




Tiistaina hakuiltiin pari ukkoa hirveän nihkeässä ja tuulettomassa kelissä. Sinnille kaksi ukkoa, joista toinen oli taas ihan uusi vieras mies. Ei kyllä Sinniin vaikuta hakujutuissa yhtään, onko maalit tuttuja vai vieraita, miehiä vai naisia, kaikki ilmaistaan. Aavistuksen aikaisin pudotti toiselta rullan, mut ei paha. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti