maanantai 12. elokuuta 2024

Kiirettä pitää, ei kerkee treenata

Koska ensin Tattoo ja sitten työt haittasivat normaalia elämää, niin koirien aktiviteetit on jääneet aika vähiin viimeisen parin viikon aikana.

Tattooviikon keskiviikon aamulenkkiseurana oli Toto. 





Ja perjantaina lenkkeiltiin vesisateessa Ainon kanssa.




Seuraavalla viikolla pääsin keskiviikkona sen verran ihmisten ajoissa töistä kotiin, ettei edes kovasti myöhästytty tokoharkoista. Tällä kertaa meillä oli yhteisharkat toisen ryhmän kanssa ja saatiin paikkiksiin vähän vieraita koiria ja kentällä puuhasteli useampi koirakko yhtä aikaa sekä pari jalkapallistiakin.

Ennen meidän paikkisvuoroa hengailtiin hetki kentän laidalla odottamassa vuoroamme ja se oli varmaan paras osa meidän tämän kerran treeniä. Mukana hengailemassa oli kaksi isoa mustaa koiraa, jotka yleensä saavat Sinnissä aikaan vahvaa kiihtymistä, mutta nyt sain sen olemaan rento. Ihan mahtavaa.

Paikkis meni hyvin, vaikka vieruskavereita käytiin korjailemassa useampaan kertaan.






Treenattiin ruutua, mikä onnistui vaihtelevasti. Välillä Sinni meni suoraan maahan ja suurimmalla osalla kerroista kuitenkinn jäi hyvin seisomaan. Tehtiin targetilla ja ilman. 


Keli oli kuuma ja ruutu taisi viedä suurimmat innot ja kapulan kanssa leikkiminen oli vähän haastavaa, kun kieli roikkui polvissa. Ihan hirmu vaikeaa saada Sinni palauttamaan kapula sivulle, kun aina se syljetään suusta mun varpaille. Treeniä treeniä vaan...




Lauantaina iltasella treenattiin hakua. Alkuun otettiin pieni sosiaalisuusrinki ja Sinni oli superhyvä.

Sinnin maasto-osuuteen olin tosi tyytyväinen, vaikka kerran se sai jalkansa rullan väliin ja ja vaikka rullan nepparin pitäisi näissä tilanteissa aueta, niin ei se Sinnillä kyllö aukea. 

Sinni liikkui alueella hyvin ja molemmat löytynert se ilmaisi kohtuullisen hyvin. Rulla saisi tulla vähän lähemmäksi ja tokalta vaadinkin sen ottamaan rullan takaisin suuhunsa ja tuomaan sivulle. Näytöt hyviä. Oikein kiva treeni.

Mukana menossa oli myös Taavi ja sille kävin ennen treenejä jemmaamassa esineen metsään. Toisellakin treenaajalla oli eläkeläinen mukana, niin päätettiin jäädä varsinaisten treenien jälkeen tekemään niille vielä pienen treenin ja Taavibpääsi siis etsimään sekä ihmisen että esineen. Hienosti meni.
Video Mia:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti