tiistai 9. heinäkuuta 2024

Loma oli ja meni

Loman aloitin talkoilemalla aksakisoissa. Oli taas monen koiran kohdalla ihan kamalaa katsottavaa, kun vauhtia oli kamalasti ja kropanhallintaa ja osaamista ei juurikaan. Puomi, keinu ja A oli monen kohdalla pelottavaa katsottavaa ja yksi koira tulikin A:lta niskoilleen alas todella pahasti. Maltti rakentaa pohjat kuntoon olisi tuossa lajissa erityisen tärkeää...


Enemmän tai vähemmän koko loma reissattiin kotiautolla ympäri ämpäri eteläistä Suomea. Koirille lähinnä lenkkeilyä uusissa maastoissa mm. Sipoonkorven ja Teijon kansallispuistoissa, Ritajärven luonnonsuojelualueella ja tietysti myös mökkimaisemissa. Paljon myös uimista ja vähän koirakohtaamisiakin, joista osa hallittuja ja osa irtokoiria. Kaikki kohtaamiset kuitenkin sujui hyvin. Treenattiinkin vähän, tosi vähän. Sinnille pari jälkeä erilaisilla menestyksillä... Hakuhommat sujui hyvin ja tottelemisjutuissa meillä oli tosi kivaa, vaikka monta pähkinää onkin purtavana. Sit on käyty nunnuttamassa Hilden pentuja moneen otteeseen ja Taavi on vieny Hildeä lenkille. Tokon SM-kisojakin eksyttiin katselemaan ja käytiin telttaretkellä. Kostiakin käytiin katsomassa ja kyläiltiin muutenkin erinäisissä paikoissa. Sinnin kesälomaharrastus oli ruuan varastaminen ja pahimmillaan se onnistui syömään puolikkaan täytekakun ja toisella kertaa paketillisen hornettien luita. Mun lisäksi siis myös Sinnin kesäkilot kaipaa hieman karistamista tässä tulevina viikkoina... Onneksi ei lisäkilojen lisäksi ole ainakaan vielä havaittavissa muita oireita näistä ei niin mukavista tempauksista. Hyvä loma!
Juhannusviikolla pienet ilmaisutreenit ja kimppalenkki Hipun kanssa.Eräänä keskiviikona oltiin tokon kehätreeneissä ja Sinni oli kyl jotenkin vähän lomatunnelmissa. Paikkis meni kaikin puolin hyvin, vaikka takana kiertohyppyhässäkkää tekevä koira saikin hetkeksi huomion.

Kierrolle Sinni pysähtyi. Tehtiin uudestaan ja taas pysähtyi... Seuruussa paikoitellen ihan kamalaa laamailua ja paikoitellen ihan sairaan hyvää tekemistä. Hanhenkakka selkeesti aiheutti väistämistä ja epäluuloja. Liikkeestä maahan meni istumaan, kahdesti. Vasta kolmas toisto onnistui. Hanhenkakkako häiritsi niin paljon?

Ruutuun Sinni karkas kahdesti, mut meni kyllä sitten hienosti targetille, mut sielläkin istui maahan menon sijaan. Hyppynouto muuten hyvä, mut sylki kapulan mun jalkoihin. Luoksetulo hyvä ja kaukot läheltä hyvät. 

Häiriö, hanhenkakat ja sade vähän häiritsi, mut paljon hyvää. Liikkureita tosin piti käydä morjestamassa useamman kerran. 1 kommentti:

  1. Ihana toi paikkaistumiskuva, missä Tarellakin meinaa niska nyrjähtää nurin kun pitää kiertoa tuijottaa :D

    Ja IHANA kun kävitte siellä SM:ssä moikkaamassa <3

    VastaaPoista