sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uusi vuosi käyntiin

Uusi vuosi vaihdettiin rauhallisesti mökillä. Vastarannalta ammutut raketit eivät vaikuttaneet meidän vuoden vaihtoomme, hyvä niin.


Kotiin päästyämme kävimme Lolan ja Siskon kanssa lenkillä.



















Tämän vuoden treenit aloitettiin jälkiryhmän tottiksella. Taavi teki paikkamakuuta labbiksen treenatessa omiaan. Myös seuruu ja luoksetulot sekä jättävät kuuluivat ohjelmistoomme, Tapsu oli hyvä. Henkilöryhmässä oli vähän vieraampia henkilöitä ja tämä näkyi kiinnostuksena heitä kohtaan, mutta kyllä Taavi osasi tämänkin homman melkoisen hyvin. Oikein oli kivat hyvänmielet treenit!





Viikolla kävin hallilla omineen tokoilemassa. Tehtiin aika lailla kaikki alon liikkeet hyvin ja ruutua tehtiin myös. Ruudussa Taavi jostain syystä hakeutui aina jonkin tolpan taakse seisomaan, mistä se on tollasen saanut päähänsä? Saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksiakin. Harjoittelimme myös Oilin ohjeiden mukaan hallintaa namipurkille vapauttamalla. Nämäkin meni ekaa yritystä lukuun ottamatta mallikkaasti.



Pakkaspäivän lumiturpa

Tossut jalassa tarkeni hyvin


Tänään käytiin taas jälkiporukalla hallilla. Taavi paikkamakuussa picardin tottistellessa. Mä uskaltauduin olemaan hallin toisella laidalla selin Taaviin. Pari kertaa piti huomauttaa sitä maan haistelusta, muuten hyvä suoritus. Seuruuta henkilöryhmässä, meni kivasti, paitsi vähän oli ääntelyä. Henkilöryhmän ulkopuolella seuruu onnistui ilman ääntä. Pari luoksetuloakin tehtiin, jokohan tuo suoraan eteen tuleminen olisi iskostunut pyrriäisen päähän lopullisesti... Noudettiin myös käyttöesinettä, joka meillä on tiskiharja. Tapsu noutaa tiskiharjaa näköjään paremmin kuin noutokapulaa :P


Palasin vuoden alusta vuoroon, vuorojärjestelmämme on tosin vaihtunut 8 h vuoroista 12 h vuoroihin. Tämän ja pitkän työmatkan johdosta en työjaksoilla ehdi juuri muuta kuin käydä kotona nukkumassa. Taavi saa taukoa treeneistä ja äijäaikaa Murun kanssa. Muru tosin tekee 24 h työvuoroa ja työvuorojemme sattuessa samalle päivälle on Taavi saatava jonnekin hoitoon tai joku käymään meillä lenkittämässä ja ruokkimassa se. Toivottavasti tästä ei aiheudu ylimääräisiä haasteita! Vapaajaksoilla täytyy sitten treenata omineen kun työjaksojen aikana jää ohjattuja treenejä väliin, toivottavasti saan kavereita omatoimitreeneihin, ettei aina tarvis yksin treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti