maanantai 15. tammikuuta 2024

Talvisia touhuja

Tiistaina talvi antoi sen verran myöten pakkasten hetkeksi lauhtuessa, että päästiin taajamaetsintätreeneihin. Sinnille kolme ukkoa, joista kaksi ylhäällä. Taajamassa mun mielestä tosi hankala miettiä tuota rullailmaisua, kun koira on kuitenkin koko ajan liinassa. Laitoin Sinnille kuitenkin rullan kaulaan. 

Ekalla ukolla se ei meinannut pysyä nahoissaan hajun saatuaan ja häntä hullusti vispaten poukkoili hajun reunalta toiselle, kunnes tajusi nostaa nokkaa ja löysi tikapuille kiivenneen maalin. Tältä ei ajatustakaan rullan tuonnista.


täällä ei ole ketään...


Toisena löytyi myös ylhäällä oleva maali ja tältä Sinni toi rullan ja vei näytölle. Nää tuntuu vähän hassuilta, kun on itse siinä ihan vieressä kuitenkin. Kolmas maali oli isojen roskapänttöjen takana ja sieltä Sinni pari kertaa yritti tuoda rullaan, mutta tila oli niin ahdas, ettei se päässyt kääntymään, niin rulla tippui tässä änkiessä sen suusta ja sitten sai palkan ihan vaan maalin luo istumisesta.
Sinnillä oli superhauskaa.


Taavikin pääsi vähän puuhastelemaan esine-etsinnän merkeissä. Sitä kyllä kiinnosti parin treenissä olleen juoksuisen nartun hajut vähän liikaa, mutta kyllä ne esineetkin sieltä sitten lopulta löytyivät.
Keskiviikkona häiriötokoiltiin molempien koirien voimin. Tehtiin paritreeni, jossa Sinnillä parina Tito ja Taavilla Remi. Taavi veti erityisen hyvin, kun ottaa huomioon sen uros- ja bortsusietämättömyyden. Mahtavaa pappatokoilua! Taavista onnistui vain yksi video. Alla mitä liikkeitä tehtiin.

Sinnin suoritukset alla, kaikki videot ja kuvat näistä treeneistä Tarja Martinpuro.

Hintturan luoksetulo oli hyvä, kuten myös liikkeestä maahan meno. Kapula ei tällä kertaa pysynyt suussa. Mitähän tollekin on tapahtunut, kun on aiemmin ollut niin nätti pito... Kaukot onnistuivat myös hyvin. 

Loppuun vielä paikkista ja siitähän ei meinannut tulla mitään. Sinni pompotti koiria jätettäessä ja kun vieruskaveri lähti useampaan kertaan ohjaajansa luokse, niin taisi vähän Sinnille iskeä epävarmuus vaikka kuinka kehuin sitä ja kävin välillä palkkaamassa. Tehtiin useampi lyhyt toisto, mutta jotenkin oli kovin levotonta menoa tällä kertaa. Lakkasi jo jossain vaiheessa menemästäkin maahan.Torstai oli uintipäivä, oli taas menoa ja meininkiä, ihan parasta!Illalla Sinni kävi Lunan kanssa lenkillä ja lenkin jälkeen Taavi otettiin mukaan pihalle leikkimään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti