perjantai 29. joulukuuta 2023

Vuoden viimeisten viikkojen puuhat

Ennen joulua tiistaina makuupäiväkoomassa kävin vierailemassa seuran toisessa tokoryhmässä paikkiksen merkeissä. Oltiin Sinnin kanssa vähän pää pyörällä molemmat, kun meidän lisäksi viisi koiraa juoksenteli hallissa vapaana. Iso musta villakoira oli Sinnistä pelottava, muuten suhtautui kaikkiin ystävällisesti. Yht'äkkiä oltiin kaikki rivissä ja paikkaistuminen alkoi. Me tosin tehtiin paikkamakuu. Tämä meni hyvin.
Toisella kierroksella paikkamakuu ja siinä vieruskoiria kutsuttiin luokse. Sinni taas pompotti maahan-istu-maahan jätettäessä, muuten oikein mallikas suoritus, vaikka hulina oli meidän mittapuulla melkoinen. Hyvä Sinni!
Keskiviikkona meillä oli häiriötreenit ja Sinni oli hyvä!! Videot Tarja Martinpuro:


Pappakoirakin kävi hömpöttelemässä treenien lopuksi merkkien kiertoa, seuruuta ja jättäviä. Tapsu puhkui tekemisen intoa, mutta oli omaan tyyliinsä tosikkomainen.


Torstaina käytiin Sintun kanssa vähän harjoittelemassa ohituksia. Kilttihän se on kuin mikä, mutta ohitukset vaan on vaikeita. Ekalla kerralla piti haukkua, mut sen jälkeen jo pylly keikkui ja ois pitänyt päästä leikkimään...Jouluaatto oltiin meidän porukoilla ja koirilla oli kauheesti rapsuttajia. Osasivat olla ihan nätisti, vaikka edellisestä missään vierailusta on kyllä iäsyys.


Tiistaina kävin omineni hallilla. Taavi hömpötteli tokojuttuja jaSinnin kanssa käytiin alon liikkeet läpi. Kapulan pito, liikkeestä maahan, seuruu ja luoksetulo oli hyvät. Kaukoissa ei meinannut nousta istumaan millään ja hypyn kiersi itsepintaisesti. Paikkiksessa tarvi kaksi käskyä sekä maahan menoon että istumaan nousuun... 

Kaukoja ollaan treenattu niin vähän ja nyt kun oli ihan mitta mukana, niin ihan liian läheltä, joten niiden epäonnistuminen ei ole mikään ihme. Mutta tuo hyppy kyllä pistää miettimään. Omineen hyppi sitä kyllä kuin parempikin aksakoira, mutta kun tehtiin liikkeenä, niin kiersi joka kerta. Sitten kun näytti kädellä, että tästä pitäisi tulla yli niin sitten kyllä tuli hienosti yli. En tiiä mitä ton kanssa tekin?

Hallilta koukattiin kattomaan Sinnin kanssa Totoa. Ei ollakaan nähty pitkiin aikoihin, kun aina kun ovat olleet käymässä Haminassa, niin mä olen ollut töissä tai on ollut jotain muuta menoa. Oli kiva nähdä ja tyypit sai uudessa koirapuistossa hyvät leikit aikaiseksi. Taisi mennä muuten samalla meidän koirapuistoneitsyys!
Perjantaina oli uintihommia ja on kyllä niin parasta molempien mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti