tiistai 2. syyskuuta 2014

Tottakai -viikonloppu

Tämän vuoden Tottakai-päivät ovat taas onnistuneesti ohi, kivaa oli! Kiitos Seija järjestelyistä ja Ari ja Sari koulutuksista!

Viime viikonloppu vierähti siis Tottakaimaisessa menossa. Mun ja Taavin osalta viikonloppu oli melko hermoja raastava, tuo koiruus oli aivan kamala riiviö. Uhkasin jo tehdä rukkaset koko rakista ja jos en rukkasia tekisi, niin ainakin kaiken harrastamisen ja julkisilla paikoilla sen kanssa liikkumisen lopettaisin. En tiedä oliko samankaltainen seura vai Taavin ihana ystävä Nuttu (joka vielä hieman haiskahti kai juoksuiselta...) syynä tuohon riiviömäiseen käytökseen? Mussahan se vika tietysti on, kun en ole osannut koiraani oikein kouluttaa, mutta minkäs teet, parhaani olen yrittänyt... Taavi siis ei kuunnellut mua yhtään ja karkaili huoneestaankin pariin kertaan, vaikka olin varautunut siihen ja sitonut oven narulla kiinni, Houdini mikä Houdini.  Ei auta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Koulutustakin oli tarjolla haun, esineruudun ja BH-koejuttujen muodossa. Hakutreenit meni ihan kivasti, kun taas esineruutu tuotti hieman hankaluuksia. Kovasti tarvii lisää treeniä esineen etsintää, jotta Tapsu ymmärtäisi mistä siinä hommassa on kyse.

BH-koetreeneissä harjoiteltiin kaavion kävelyä ilman koiraa ja ihmisryhmää koiran kanssa. Kun koira ei osaa vielä seuratakaan kunnolla, niin eihän siitä henkilöryhmässä seuraamisestakaan mitään tullut. Mutta olihan sitä kiva kuitenkin kokeilla ja kun tuo seuraaminen saadaan vähän paremmalle tolalle, niin tuokin juttu täytyy ottaa harjoitusohjelmaan mukaan. Jos siis vielä jatkamme minkään lajin harrastamista...

Kaikesta huolimatta ihan mahtava viikonloppu! Kiitos kaikille kaksi- ja nelijalkaisille osallistujille!!


Kuvia viikonlopusta, välillä kameran takana oli joku muukin...


Tottakai Aina Oon Hottis "Easy"

Tottakai Aina Oon Hottis "Easy"


Tapsan mielestä Nuttu oli ehdottomasti kaikista ihanin:

Tää kuva jotenkin kiteyttää Taavin koko viikonlopun meiningin...



"Saanko luvan?"

Kaikessa epäonnistuneisuudessaan hieno kuva



Välillä vähän treenattiinki:

Friida
Sulo
  Aina treeniin ei tarvita edes koiraa:





4 kommenttia:

  1. Ei Taavista mitään rukkasia tehdä, muista että Taavi on vielä NUORI joten pikkuhiljaa siltä voi vasta alkaa vaatimaan enemmän...!
    Nyt häntä pystyyn! :)

    VastaaPoista
  2. Voin lohduttaa, menee ohi ja sitten noita "näytän sulle keskaria koska täytyy katsella noita tyttöjä" hetkiä tulee aina tasaisin väliajoin, mutta ne harvenee ;) ja menee nopeammin ohi. Purnu meinasi tuossa iässä joutua eroon palleistaan...no ainakin uhkailin...

    VastaaPoista
  3. minä saattaisin olla niin julma et ruuan saa vaan mammalta treeneissä ja keskittymällä asiaan. Jos ei tänään malta, yritetään huomenna uudelleen :)

    VastaaPoista
  4. Ai mikä häntä?! ;) Ruualla on meillä turha uhkailla, kun tuo elukka pitää omaehtoisesti paastoa helposti useamman päivän... Mut tais olla eka kerta, kun kohtaa juoksuisen nartun lähietäisyydeltä. Ja kotioloissa Taavelo on kuitenkin mitä kiltein ja tottelevaisin, joten kai me sit vaan kotoillaan =D

    VastaaPoista