torstai 2. helmikuuta 2023

Talvihommia

Perjantaiaamupäiväna koirien väsytys uimahommien merkeissä, jotta itse sai hyvät unet ennen ekaa yövuoroa. Taavi ui yhtä innokkaasti kuin aina ja Sinnikin on pertannut ihan vallan mahdottoman paljon. Ei tarvi liinaa enää ollenkaan ja menee ihan omineen uimaan. Välillä tarvii vähän tuupatakin, mutta se johtuu enempi Taavin suuresta egosta, jota Sinni välillä vähän väistää. Hyviä pitkiä uimapätkiä molemmille, mahtavan kivaa oli. Nyt on kymppikerran kortti käytetty loppuun, mutta varmasti vielä tullaan talven aikana useamman kerran uimaan!
Maanantaina aamupäivällä hallilla Sinnille hyppytekniikkaa perussarjan, set pointin ja etäisyyden arvioinnin merkeissä. Etäisyyden arvioinnissa vimpona umpieste.

Rauhallisesti meni.
Seuruuta tehtiin vähän ja sit yritettiin saada joku tolkku kaukoihin pienen korokkeen avulla. Ei kyl Sinni tajua millään, mitä siltä haluan. 

Taavi teki seuruuta, luoksetuloa ja paikkista. Intoa piisaa ja kaikki meni hyvin.Tiistaina suoraan töistä rallytreeneihin, Muru toi Sinnin sinne. Aiheena oli pujottelut ja spiraalit sekä kahdeksikko. Sinni oli näissä kaikissa varsin pätevä ja hihna ei tällä kertaa häirinnyt oikeastaan ollenkaan. Parasta seuruuta ikinä! Hyvä treeni!


Rallysta suoraan raksatreeneihin, nyt oli hyvä mesta treenana. Sinnille neljä ukkoa, joista yksi pikkupoika puolapuilla, yksi suihkukomerossa, yksi pressun takana kaapinkolossa ja yks pukukaapissa. 

Alun kaahotuksen jäljeen hommassa oli jopa järkeä. Sinni osasi hienosti kiertää huoneen reunat ja kaikki maaliy löytyi aika nopsaan. 

Ei ollu rullaa, palkka tuli kun kävi istumaan maalin viereen. Puolapuupojan luona kävi hyvin sen alapuolelle istumaan. 

Sinni tietysti rakasti kaikkia maaleja kovasti ja pikkupoikakin sai osansa. Vaikka poikaa jännitti koira kovasti, niin oli kuva, että Sinniä se ei ruvennut epäilyttämään ja osasi olla kiltti.
Keskiviikkona Sinnin kanssa tokotreeneissä. Paikkis menee tällä hetkellä muuten hyvin, mut perusasennossa ei meinais millään malttaa odottaa omaa vuoroaan mennä maahan tai nousta ylös. Mut häntä huisputen pötkötteli paikallaan.

Merkkien kierrot meni tasoon nähden hyvin, ruutua targetille Sinni rakasti ja nyt sain sen jo jäämäänkin ruutuun paikalleen odottamaan mua. 

Liikkeestä maahan oli loistava ja kaukojen hiulausta jatjettiin ja pari onnistunuttakin vaihtoa saatiin. 

Hyvin Sinttura jaksoi ja keskittyi hienosti, vaikka toinen koira touhusi omiaan koko treenin ajan.Taavi on Suomen Pyreneläisten vuoden 2022 pelastuskoira. Taisi olla seitsemäs vuosi peräkkäin.
1 kommentti:

  1. Onnea jälleen kerran Taaville ja hieno urahan sillä on ollut!

    Sinnin häntä on kyllä ihku.

    VastaaPoista