maanantai 13. huhtikuuta 2020

Kiirettä on pitänyt koronasta huolimatta

Makuupäivän koomaa karkoitettiin pyreneesilenkillä, hujauksessa meni 11,5 km.

Fiona ja Taavi



Tiistaina hakuhommia, Taaville kaksi maalimiestä kivan kivikkoisessa ja monipuolisessa maastossa. Eka maali löytyi nopeasti melko kaukaa ja toinen jyrkänteen puolivälistä. Taavi oli ensin menossa alas jyrkänteeltä ja minä tietysti komensin kovasti pois, kun hirvitti, että se putoaa. Taavi kuitenkin tiesi maalin olevan jyrkänteen alla, joten se ei antanut periksi, vaan etsi reitin. Intoa oli ihan hirmuisesti ja maasto toi kivaa haastetta.

Ollaan muutaman kaverin kanssa silloin tällöin päätetty pienimuotoisesti koronarajoitteet mielessä pitäen treenta, koska hälykoirien toimintatason ylläpito vaatii harjoittelua. Kolme ihmistä metsässä on pienempi riski kuin kaupassa käynti... Menis jo pois paha korona!





Paikkistakin treenattiin




Keskiviikkona käytiin pitkän metsälenkin jälkeen kentällä tekemässä rallyrataa. Ei keulinut yhtään kympin lenkin jälkeen, meni jopa laamailun puolelle. MES rata on jo niin pitkä, että palkattomuus ei meinaa kantaa silloin, jos radalla on vaikeita liikkeitä. Lisää yksittäisten liikkeiden ja oikeen puolen seuruun treeniä tarvitaan paljon. Kotona tehtynä yksittäiset liikkeet tai pienet radan pätkät menee hyvin, mutta kokonainen rata on tosi pitkä. Ens kerralla pohjalle lyhyempi lenkki.






Torstaina pääntuuletuslenkki Oton ja Taren kanssa. Teki hyvää kaikille.




Ollaan viime aikoina tehty Taavin kanssa useampi päivä oikeita töitä ja vaikka olen yrittänyt tarkkailla sen viretilaa, jaksamista ja motivaation säilymistä, niin hieman on kyllä mietityttänyt kuinka pitkät päivät vaikuttavat sen intoon tehdä hommia. Sunnuntaina pääsin sitten tekemään palauttavaa harjoitusta ja ilokseni saatoin todeta, ettei pienintäkään epäilystä jäänyt onko intoa vai ei! Tehtiin Taaville hakutreeni, jossa se etsi kolme maalimiestä muutaman hehtaarin alueelta. Tuuli oli hyvä ja hirveällä innolla Taavi teki töitä. Video ukolta, jolla ohjeena oli palkata haukun aloituksesta.

Video Heli Roimola



Koska koronan takia face on ollut täynnä kaiken maailman haasteita, on mekin vähän jotain aina silloin tällöin kokeiltu. Viimeisimpänän vadissa seisomista...



2 kommenttia:

  1. Kiva lukea tätä teidän blogia, kun harastatte ihan outoja lajeja meidän näkökulmasta. Hienosti Taavi löytää nuo tyypit ja ei todellakaan näytä olevan motivaation puutetta. Ihana Taavi.
    .

    VastaaPoista