sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Tammikuun alussa ajeltiin pohjoiseen kokemaan kaamos ja nauttimaan talvesta. Reilu viikko oltiin reissussa, käytiin Kiilopäällä ja Sallassa.

Sallan huipulla



Kuuraparta

Lenkkeilyä kaamoksessa




Osallistun rallyn nettivalmennukseen, jossa kouluttajana toimii Sanni Murto. Kurssi kestää kymmenen viikkoa ja joka toinen viikko tehdän rataharjoitus ja joka toinen viikko tekniikkatreeniä. Mä olen tän ekan videon kanssa reissun takia vähän myöhässä, mutta saatiin eka ratatreeni kuitenkin tehtyä. On muuten kovin hankala yksin saada kuvattua rata niin, että siitä oikeasti näkis mitä missäkin tapahtuu..




Hypyn jälkeinen peruutus oli hankala, meinas lähtee tosi vinoon. Muuten rata meni omasta mielestä kohtalaisesti. Palautteen mukaan mun pitäisi olla tarkempi ohjauksissani ja tämänhän mä jo teisinkin. Lisäski Taavi seuraa kuulemma huonosti ja tietenkin ääntelystä tuli myös mainintaa, vaikka nythän se oli ihan hiljainen =D =D. Kontaktista saatiin kuitenkin kehuja. Eli ihan toivotonta hommaa, mutta kyllä me silti yritetään.


Sunnuntaina käytiin hallilla häviämässä. Makuupäivä, niin ei ole paljon kerrottavaa.


Taavi valittiin Suomen Pyreneläisten vuoden 2020 pelastuskoiraksi. Taavi pääsi myös pyreneläisten tämän vuoden seinäkalenteriinkin kahden kuukauden pojaksi =).



1 kommentti: